אולם אירועים באשדוד לא תמיד מביא לסיפוק של בעלי האירוע וזאת כאשר הם מסתכלים עליו בדיעבד. לאור זאת יהיה כדאי לכם להיות ערניים לנושא הזה ולוודא כי אתם יודעים לקבל את ההחלטה הנכונה ולבחור גן אירועים באשדוד שיהיה מותאם בצורה מושלמת לאירוע שלכם.
התחום הקולינארי הוא מקור לגאווה עבורנו ואחת מגולות הכותרת של המקום. שף המקום נבחר להציג לא אחת, את מטעמיו וכן מעביר סדנאות שונות בסוגי בישול מגוונים ביותר. בטרויה, אמון על המטבח, השף המעולה אוריאל סרור, שמביא עימו מגע אישי אות רכש עוד בבית הוריו.
גם ההגשה והשירות שלנו שונים. בטרויה, תוכלו ליהנות מהגשה בסגנון "ספיישל סרוויס" שיטה המאפיינת מסעדות, בה כל מנה מושקעת ומטופלת פרטנית, באופן אישי. הכל בכדי שמגע היד האישי של אוריאל סרור השף יימשר בכל מנה ומנה.
ולקינוח… בתחום הקינוחים אנו מצטיינים, ולא לחינם, נבחרו הקינוחים של המקום בתקשורת פעם אחר פעם כמקוריים וטעימים במיוחד.
את החוויה הקולינארית משלים צוות המלצרים ואנשי השירות שלנו. אלו יטפלו בכם ובאורחים שלכם באדיבות, במסירות ובהקשבה.